Статті

1 2 3

Найкращий рецепт для хлібопічки? Легко!

30.01.2014

Чому свіжі дріжджі кращі ніж сушені (сухі, швидкорозчинні),

або як перетворити ваш хліб на кулінарний шедевр

 

 

Хлібопічка – незамінний помічник для приготування вдома найрізноманітніших сортів хліба: білого, житнього, солодкого, сирного, томатного…

 

Але як знайти ідеальний рецепт? Щоб хліб завжди піднімався, мав спокусливий аромат і золотисту скоринку, танув у роті?

 

Як і все геніальне, секрет дуже простий: замініть сушені дріжджі пресованими! Чому саме пресовані дріжджі є кращими при випіканні хліба у домашніх умовах (для всіх режимів хлібопічки!), нам розказав професійний технолог хлібопечення.

детальніше...
1 2 3