Новини

1 2 3 4 ... 15 16

З Днем Незалежності України!

20.08.2021

Цього літа ми святкуємо не просто День Незалежності, а тридцяту річницю з проголошення України незалежною.

 

І нехай для держави 30 років це не так і багато, але за цей час виросло ціле покоління українців, яке народилося вже у незалежній країні.

 

Ми ще досі виборюємо для себе право приймати самостійні рішення, робити власні помилки і самостійно виправляти їх, однак ми на вірному шляху.

 

Колектив нашої компанії щиро вітає співвітчизників зі святом, і як завжди окремі вітання для нашого рідного Харкова, що також святкує День міста 23 серпня!

...

З днем вишиванки!

20.05.2021

Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу.

 

Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу. Тож не дивно, що існує свято, присвячене їй. Всесвітній день вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня.

 

У 2021 році він припадає на 20 травня.

Цьогоріч прекрасному святу – вже 15 років.

 

Нині це свято набуло міжнародних масштабів і український традиційний одяг одягають усе більше людей не лише в нашій країні, а й по всьому світу.

...

Бережімо один одного і святкуймо разом!

27.04.2021

Перші весняні сонячні дні, свіже зелене листя і квіти, духмяні паски, радісне спілкування з рідними, друзями і сусідами - все це свято Великодня.

 

Нехай свято світлого Воскресіння створить у ваших серцях куточок спокою і віри, місце надії і доброти, що підтримуватиме вас цілий рік.

 

Бережімо один одного і святкуймо разом!

...

З Новим 2021 Роком!

29.12.2020

Компанія «Балекс» щиро вітає Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

Хай ваші серця будуть сповнені світлою різдвяною радістю, хай вони відкриваються до нового та великого.

 

Вірте в дива, але при цьому щоденною працею докладайте максимум зусиль до здійснення ваших мрій! Живіть в любові, а ваші домівки хай сповнюються теплом та надією!

 

Хай це Різдво стане джерелом сили, мудрості та перемоги.

 

Веселих свят та благословенного Нового року!!!

...

З професійним святом!

16.10.2020

Створювати якісний смачний продукт, щодня дарувати людям свою майстерність та бути там, де саме життя - це про нас, працівників харчової промисловості. 

 

Ми віримо, що впевненість у цінності своєї праці - це основа успіху як кожного робітника так і будь-якого підприємства, а ми з вами робимо життя смачнішим!
 

З нагоди нашого професійного свята, Дня працівника харчової промисловості, колектив нашої компанії як завжди щиро вітає колег, друзів, партнерів, і бажає робочого натхнення, віри у власні сили, нових відкриттів і творчих рішень.
 
Зі святом!
...
1 2 3 4 ... 15 16