Статті
Найкращий рецепт для хлібопічки? Легко!
Чому свіжі дріжджі кращі ніж сушені (сухі, швидкорозчинні),
або як перетворити ваш хліб на кулінарний шедевр
Хлібопічка – незамінний помічник для приготування вдома найрізноманітніших сортів хліба: білого, житнього, солодкого, сирного, томатного…
Але як знайти ідеальний рецепт? Щоб хліб завжди піднімався, мав спокусливий аромат і золотисту скоринку, танув у роті?
Як і все геніальне, секрет дуже простий: замініть сушені дріжджі пресованими! Чому саме пресовані дріжджі є кращими при випіканні хліба у домашніх умовах (для всіх режимів хлібопічки!), нам розказав професійний технолог хлібопечення.